Move2Music

Spil Dansk Dagen/KODA og Dans24syv har i fællesskab skabt en ny og spændende konkurrence, som på en helt ny måde kombinerer de to kunstarter musik og dans.
Konkurrencen er i virkeligheden to konkurrencer i én. Nemlig en koreografi- og en sangskriverkonkurrence.

 

- Første fase af konkurrencen var en koreografikonkurrence om at skabe koreografien til Årets Dans til et grundtrack af Pharfar. Den løb af stablen i efteråret 2011, og vinder er danser og koreograf Samuel Ibanda, som er født, opvokset og bosiddende i Uganda.     Læs mere om Samuel Ibanda her     


- Anden fase af konkurrencen var en melodikonkurrence om at skabe soundtrack til videoen med Årets Dans. Vindernummeret i konkurrencen hedder ’Fødderne Viser Vej’. Nummeret er skabt af det unge musikalske makkerpar Daniel Lund Jørgensen og Sebastian Fernando Ovens på henholdsvis 23 og 22 år. 
 


Spil Dansk Dagen/KODA og Dans24syv har i fællesskab skabt Årests Dans konkurrencen, som på en helt ny måde kombinerer de to kunstarter Musik og Dans. Læs mere om Spil Dansk Dagen.

   

Man kan købe 'Fødderne Viser Vej' på iTunes
  

 

Se videoen og hør sangen her

Foto: Anne Mette Welling
 

Dansens Dag Dag fejres næste gang lørdag d. 29. april 2017 i hele verden. Vær opmærksom på, at Dansehallerne ikke længere er landsdækkende koordinator.

Vil du se hvad der sker på Dansens Dag, så tag et kig på Dansens Dags Facebookside, hvor arrangører frit kan slå opslag op.

Dansens Dag fejres også i Dansehallerne. Læs mere her

Dansens Dag nåede sit foreløbige højedepunkt i 2014 med omkring 325 arrangementer, 50.000 deltagere og 100.000 tilskuere på landsplan. Læs mere om hvordan dagen forløb her.

 
DANS24SYV / DANSEHALLERNE / PASTEURSVEJ 14 / 1799 KØBENHAVN V